Video receptas: Saldžiarūgštės moliūgų ir avinžirnių salotos su feta


Ingredientai:
1 stiklinė virtų arba konservuotų avinžirnių
200 g moliūgo
200 g vyšninių pomidorų
1 nedidelė raudonoji svogūno galva
150 g fetos sūrio
Pora saujų šviežių rukolos lapų
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
Druska ir pipirai, rūkyta paprika, persiladas
Padažas:
3 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 citrinos sulčių
1 a. š. medaus
Druska, pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

  1. Moliūgą nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais. Nusausinkite avinžirnius. Dubenyje sumaišykite avinžirnius ir moliūgo gabalėlius su alyvuogių aliejumi,
    prieskoniais.
  2. Kepkite karšto oro gruzdintuvėje arba orkaitėje 180 °C orkaitėje apie 20–25 min., kol taps minkšti ir šiek tiek apskrudę.
  3. Daržovių paruošimas: vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, raudonąjį svogūną supjaustykite plonomis juostelėmis. Fetos sūrį supjaustykite kubeliais.
  4. Padažas: visus padažo ingredientus sumaišykite dubenėlyje arba plakite mažame stikliniame indelyje, kol susijungs.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x