Skaidulinių medžiagų daugiau nei 6g/100g, druskos iki 1 g/100g., vegetariškas, be pieno produktų, be glitimo, augalinis.
Rekomenduojame garnyrui!
Jums reikės:
- 300 g raugintų kopūstų;
- 1 mažo burokėlio;
- 2 morkų;
- 1 didelio obuolio;
- 1 didelės kriaušės;
- ½ stiklinės gliaudytų saulėgrąžų;
- Padažui: 80 ml obuolių sulčių;
- 3 v.š. (30 ml) ypač tyro alyvuogių aliejaus;
- 1,5 v.š. obuolių acto;
- 1 v.š. medaus;
- 2 a.š. garstyčių;
- žiupsnelio druskos;
- žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga:
- Pirmiausia paruoškite padažą: visus jam skirtus ingredientus gerai sumaišykite.
- Saulėgrąžas apkepkite keptuvėje arba orkaitėje ant kepimo popieriaus, kol švelniai paruduos.
- Visas daržoves ir vaisius supjaustykite šiaudeliais arba sutarkuokite. Užpilkite padažu ir švelniai išmaišykite.
- Prieš pat valgant, salotas apiberkite saulėgrąžomis (kad neprarastų malonaus traškumo).
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!