Daug skaidulinių medžiagų, druskos iki 1g/100g, be pieno produktų, be pridėtinio cukraus, be glitimo, augalinis, daug daržovių.
Rekomenduojama – garnyrui
Jums reikės:
- 10-14 ridikėlių;
- 2-3 mažų agurkų;
- 4-6 svogūno laiškų;
- Dviejų didelių saujų jaunų burokėlių lapų;
- 12 šparagų (smidrų);
- Padažui: 5 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 3 v.š. citrinos sulčių;
- 1 v.š. medaus;
- 1 v.š. grūdėtųjų garstyčių;
- Žiupsnelio druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų;
Gaminimo eiga:
- Visus padažui skirtus ingredientus gerai sumaišykite.
- Ridikėlius ir agurkus supjaustykite griežinėliais. Svogūno laiškus susmulkinkite.
- Nulaužkite sukietėjusius šparagų galus. Pagarinkite juos apie 3 minutes. Galite ir išvirti – įdėkite į verdantį vandenį, kad vos tik juos apsemtų. Virkite taip pat 3 minutes.
- Visas daržoves sudėkite į dubenį ir užpilkite padažu.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!