I torto sluoksniui reikės:
450 g kepintų lazdyno riešutų be lukšto;
30 vnt. datulių be kauliuko.
II torto sluoksniui reikės:
1 kg varškės (6,5 proc. rieb. varškės pyragams smulkiai susmulkintos arba Rikotos sūrio);
190 g cukraus pudros;
1-2 vnt. citrinų (spaudžiame sultis);
50 g želatinos;
150 ml vandens;
šiek tiek vanilinio cukraus ar vanilės ekstrakto.
III torto sluoksniui reikės:
350 g šaldytų vyšnių (ar kitų uogų);
2 vnt. pakelių vyšnių želatinos;
3 stiklinių vandens;
2 v.š. cukraus pudros.
Įvairių pabarstukų, kokosų drožlių| papuošimui
Gaminimo eiga
Gaminame I riešutinį sluoksnį
Gaminame II varškės sluoksnį:
Gaminame III vyšnių sluoksnį:
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.
Labai geras
Nuostabus receptas!
Neturiu daug patirties gaminant receptus, bet šis patiekalas nustebino tiek mane tiek mano susirinkusius svečius! Skonis, išvaizda, gaminimo paprastumas, viskas 10 balų!
Rekomenduoju visiems pabandyti, liksite sužavėti! Ačiū Ramintai už šventinio deserto idėją! 👏🤩