Ramintos receptas: Kalėdiniai meduoliai

Kategorija
Desertai
Žymos:
desertai sveikiau, desertai visai šeimai, idėjos šventiniam stalui, Kalėdiniai desertai, Kalėdiniai meduoliai, meduoliai, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus


Meduoliams reikės:

500 g viso grūdo spelta miltų;

2 vnt. kiaušinių;

100 g sviesto;

100 g neraf. cukraus;

100 g medaus;

daug cinamono;

šiek tiek kepimo miltelių.

Gaminimo eiga

  1. Kambario temperatūros minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir medumi.
  2. Įmušame gerai nuplautus kiaušinius ir dar kartą viską išmaišome kartu.
  3. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, cinamonu, o tada viską sumaišome su paruošta drėgnąją mase.
  4. Išminkome tešlą, ją kočiojame ir formuojame norimas meduolių formeles.
  5. Dedame ant kepimo popieriaus ir į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę. Kepame apie 10-12 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x