Biskvitui reikės:
400 g migdolų riešutų miltų;
7 vnt. kiaušinių;
200 cukraus pudros;
140 g kokosų kremo;
2 v.š. mineralinio vandens (arba geriamojo vandens);
šiek tiek ciberžolės (nebūtinai);
žiupsnelio druskos;
šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus.
Šokoladiniui kremui reikės:
180 g žemės riešutų sviesto;
120 ml skysto medaus;
120 ml augalinio gėrimo;
30 g kakavos miltelių.
Rikotos kremui reikės:
250 g maskarponės sūrio;
250 g rikotos sūrio;
120 g cukraus pudros;
1-2 vnt. citrinos (spausime sultis);
šiek tiek juodųjų serbentų džiovintų miltelių (nebūtinai, jei kremo spalvos norite baltos);
šiek tiek vanilės ekstrakto arba vanilinio cukraus (jei norite vanilinio kremo).
Džiovintų arba šviežių uogų arba įvairių konditerijos pabarstukų| papuošimui.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.
Puikus receptas