Salotoms reikės:

400 g vištienos krūtinėlės;

400 g (1 skardinės) garuose virtų konservuotų baltųjų pupelių;

1 vnt. raudonosios paprikos;

1 vnt. mėlynojo svogūno;

žiupsnelio druskos, pipirų, vištienos prieskonių;

šiek tiek prieskonių žolelių;

šlakelio neraf. rapsų aliejaus.

Padažui reikės:

7 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;

1 a.š. garstyčių;

1 a.š. medaus;

0,5 vnt. citrinos;

žiupsnelio druskos, pipirų.

 

Gaminimo eiga

  1. Vištienos krūtinėlę marinuojame prieskoniais ir dedame į įkaitintą su aliejumi keptuvę trumpam apkepimui. Šiek tiek apkepus, barstome prieskoninėmis žolelėmis ir dar šiek tiek patroškiname, tik neleidžiame išsausėti.
  2. Svogūną nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais kartu su paprika. Dedame šalia paruoštą ir smulkintą vištieną bei nuplautas be skysčio pupeles.
  3. Padažui skirtus ingredientus: garstyčias, medų, prieskonius, aliejų bei išspaustas citrinos sultis sumaišome kartu ir gardiname paruoštas salotas.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 3 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x