*Tinka alergiškiems / Be glitimo, be pieno
Troškiniui reikės:
400 g vištienos filė;
300 g konservuotų kukurūzų;
145 g morkų;
125 g nekepintų grikių;
125 g kokosų kremo;
107 g basmati ryžių;
108 g poro;
30 g neraf. rapsų aliejaus;
Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų, ciberžolės;
510 g vandens.
Gaminimo eiga
- Vištienos filė supjaustyti gabaliukais, pakepinti įkaitintame aliejuje su ciberžole 5-7 min. iš abiejų pusių. Sudėti pajsutytus porus, pakepinti 2-3 min. Sudėti kubeliais pjaustytas morkas, perplautus grikius.
- Pilti verdančio vandens, dėti druskos, pipirų. Virti 10 min. Tuomet sudėti perplautus ryžius. Pavirti 10 min. Sudėti konservuotus kukurūzus ir kokosų kremą., Viską gerai išmaišyti ir dar pavirti 3-5 min.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!