Video receptas: Vištienos ir daržovių švelnus karis su sojų grietinėle


 

 

Ingredientai:
400 g vištienos filė
200 ml sojų grietinėlės
200 ml vištienos sultinio
2 morkos
0,5 cukinijos
100 g konservuotų kukurūzų
truputis ypač tyro alyvuogių aliejaus
prieskoniai: ciberžolės, juodieji pipirai, druska, petražolės, česnako granulės
Gaminimo eiga:
1. Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Morkas nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais arba juostelėmis.
2. Didelėjė keptuvėje arba giluminiame puode įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite aukštoje temperatūroje vištienos gabalėlius iš visų pusių iki auksinės spalvos. Tada dėkite prieskonius.
3. Į tą pačią keptuvę arba atskirai apkepkite morkas. Įpilkite sojų grietinėlę, sultinį. Gerai išmaišykite, dar įdėdami papildomai prieskonių.
5. Sumažinkite ugnį ir leiskite patiekalui troškintis apie 10 minučių, įdėkite cukinijas supjaustytas kubeliais ir kukurūzus ir virkite kol vištiena bus visiškai išvirusi, o daržovės –
minkštos.

Patarimai: Patiekalą galite patiekti su virtais ryžiais arba bolivine balanda. Taip pat galite koreguoti daržovių ir prieskonių kiekius pagal skonį.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x