Ramintos receptas: Viso grūdo makaronai su naminiu graikiškų riešutų pesto


Reikės:

viso grūdo makaronų;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus;

žiupsnelio druskos;

vyšninių pomidoriukų;

šviežių salotų lapų| pateikimui.

Padažui reikės:

80 ml ypač tyro alyvuogių aliejaus;

50 g graikiškų riešutų (arba kitų riešutų: anakardžių, kedro);

40 g kietojo sūrio;

30 g šviežių bazilikų (arba petražolių, krapų);

1 skiltelės česnako.

 

Gaminimo eiga:

  1. Pasigaminame graikiškų riešutų pesto padažą. Visus ingredientus dedame kartu ir sutriname iki vientisos masės.
  2. Makaronus dedame į verdantį pasūdytą vandenį su šlakeliu aliejaus ir verdame apie 5-7 min. pagal instrukciją ant pakuotės, o išvirus, nusunkiame vandenį.
  3. Išvirtus makaronus sumaišome su šviežiai paruoštu pesto padažu, pasmulkintais nuplautais vyšniniais pomidoriukais ir tiekiame su salotų lapais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x