Ramintos receptas: Viso grūdo bananiniai ir obuoliniai keksiukai

Kategorija
Desertai
Žymos:
keksiukai, keksiukai su bananais, keksiukai su bananais ir obuoliais, keksiukai su obuoliais, Raminta Bogušienė, sveika mityba, sveikas desertas, Sveikatai palankus, viso grūdo keksiukai

Sveikas ir skanus desertas, kuris patiks mažiesiems. Galima valgyti ir kaip užkandį, o gali atsidurti ir pusryčių meniu.

Reikės:
2 vnt. ekologiškų bananų;
220 g viso grūdo ekologiškų „Spelta“ miltų;
100 g obuolių tyrės (su cukrumi);
200 ml ekologiško avižų gėrimo;
50 g nerafinuoto ekologiško kokosų aliejaus;
30 g nerafinuoto cukraus;
kepimo miltelių, cinamono.

 

Gaminimo eiga
1. Bananus, obuolių tyrę, augalinį gėrimą ir aliejų sumaišome iki vienalytės konsistencijos.
2. Miltus, kepimo miltelius, cukrų, cinamoną išmaišome.
3. Sujungiame skystą ir sausą masę į vieną ir formuojame keksiukus. Dedame į silikonines formeles arba popierinius „sijonėlius“.
4. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 30–35 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x