Ramintos receptas: Migdolinis obuolių pyragas

Kategorija
Desertai
Žymos:
be glitimo, maistingas pyragas, obuolių desertas, obuolių pyragas, obuoliu pyragas su medum, Pyragas, pyragas su obuoliais, Raminta Bogušienė, sveika mityba, sveikas desertas, Sveikatai palankus, sveikuoliskas obuoliu pyragas


Pyragui reikės:

200 g maltų migdolo riešutų;

150 g sviesto;

150 g kukurūzų miltų;

2 vnt. kiaušinio trynių;

65 g medaus.

 

Pyrago įdarui reikės:

7 vnt. obuolių;

2 vnt. kiaušinio baltymų;

80 g medaus;

šiek tiek cinamono.

 

Goji uogų| papuošimui

 

Gaminimo eiga

  1. Kiaušinių trynius, sviestą, medų, maltus riešutus ir miltus gerai sumaišome.
  2. Paruoštą masę dedame į pyrago kepimui skirtą stiklinį indą, tolygiai paskirstome paliai visus kraštus.
  3. Ant viršaus dėliojame išmaišytus produktus: pjaustytus obuolius, pabarstome cinamonu, apšlakstome medumi ir pilame išplaktus kiaušinio baltymus.
  4. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min., o iškepus puošiame goji uogomis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x