Ramintos receptas: Veganiškas tinginys

Vienas iš lengviausiai gaminamų desertų ir tinkamas net tingiausiems virtuvės šeimininkams be abejo yra tinginys. Tikriausiai didžioji dalis tikrai yra išbandę pagaminti, tačiau aš siūlau pasigaminti sveikesnį tinginio variantą, kuriuo galės mėgautis visa šeima kur kas dažniau.

Reikės:

340 g viso grūdo sausainių;
200 g karijų riešutų;
250 g juodojo šokolado 70 proc.;
320 g augalinio kokosų kondensuoto pieno – skanėsto.

Gaminimo eiga

1. Riešutus ir sausainius susmulkiname ir dedame į bendrą indą.
2. Šokoladą susmulkiname ir jį išlydome verdančio vandens vonelėje, o tada dedame kondensuotą augalinį skanėstą.
3. Viską gerai išmaišome ir karštą masę pilame ant smulkintų riešutų bei sausainių. Tada dedame visą masę ant kepimo popieriaus ir susukame, suformuojame „dešrą“.
4. Dedame į šaldytuvą nakčiai arba bent kelioms valandoms, kad sustingtų. Pjaustome riekelėmis ir skanaujame!

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x