Reikės:
340 g viso grūdo sausainių;
200 g karijų riešutų;
250 g juodojo šokolado 70 proc.;
320 g augalinio kokosų kondensuoto pieno – skanėsto.
Gaminimo eiga
1. Riešutus ir sausainius susmulkiname ir dedame į bendrą indą.
2. Šokoladą susmulkiname ir jį išlydome verdančio vandens vonelėje, o tada dedame kondensuotą augalinį skanėstą.
3. Viską gerai išmaišome ir karštą masę pilame ant smulkintų riešutų bei sausainių. Tada dedame visą masę ant kepimo popieriaus ir susukame, suformuojame „dešrą“.
4. Dedame į šaldytuvą nakčiai arba bent kelioms valandoms, kad sustingtų. Pjaustome riekelėmis ir skanaujame!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!