Ramintos receptas: Veganiška kepta avižinė košė su riešutų sviestu


Košei reikės:

240 g ekologiškų viso grūdo avižinių dribsnių;

100 g džiovintų spanguolių;

 

330 ml ekologiško augalinio gėrimo (gali būti vanduo/ kokosų grietinėlė);

250 g (2 vnt.) ekologiškų bananų;

180 g ekologiško riešutų sviesto;

75 g ekologiško agavų sirupo;

60 g linų sėmenų;

šiek tiek ekologiško cinamono;

šiek tiek migdolų drožlių.

 

 

Gaminimo eiga

  1. Sumalti linų sėmenis.
  2. Avižinius dribsnius beriame kartu su spanguolėmis į kepimo skardą.
  3. Bananą suplakame su riešutų sviestu, augaliniu gėrimu, sumaltais linų sėmenimis, agavų sirupu ir cinamonu.
  4. Paruoštą mišinį pilame ant avižinių dribsnių, išmaišome skardoje, ant viršaus dedame migdolų drožles ir kepame 30 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x