Ramintos receptas: Veganiška kepta avižinė košė su riešutų sviestu

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai
Žymos:
Avižinė košė, Kepta avižinė košė, kepta košė, kepta veganiška košė, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus, veganiška košė, veganiška mityba


Košei reikės:

240 g ekologiškų viso grūdo avižinių dribsnių;

100 g džiovintų spanguolių;

 

330 ml ekologiško augalinio gėrimo (gali būti vanduo/ kokosų grietinėlė);

250 g (2 vnt.) ekologiškų bananų;

180 g ekologiško riešutų sviesto;

75 g ekologiško agavų sirupo;

60 g linų sėmenų;

šiek tiek ekologiško cinamono;

šiek tiek migdolų drožlių.

 

 

Gaminimo eiga

  1. Sumalti linų sėmenis.
  2. Avižinius dribsnius beriame kartu su spanguolėmis į kepimo skardą.
  3. Bananą suplakame su riešutų sviestu, augaliniu gėrimu, sumaltais linų sėmenimis, agavų sirupu ir cinamonu.
  4. Paruoštą mišinį pilame ant avižinių dribsnių, išmaišome skardoje, ant viršaus dedame migdolų drožles ir kepame 30 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

 

Komentarų:

Įrašyti komentarą