Ramintos receptas: Avižiniai varškės blyneliai su linų sėmenimis, ciberžole ir sėlenomis


Blyneliams reikės:

200 g varškės (9 proc. rieb.);

100 g graikiško jogurto (2 proc. rieb.);

viso grūdo avižinių dribsnių arba avižinių miltų;

avižų sėlenų;

linų sėmenų;

ciberžolės;

šiek tiek nerafinuoto cukraus;

vandens;

šiek tiek ekologiško kokosų aliejaus| kepimui .

 

Gaminimo eiga

  1. Varškę sutriname su jogurtu.
  2. Dedame dribsnius arba miltus, avižų sėlenas, linų sėmenis, cukrų, ciberžolę ir viską gerai išmaišome.
  3. Sumaišome abi, šlapią ir sausą mases, pilame vandens ir sausos masės tiek, kad gautųsi tiršta vienalytė grietinės konsistencijos masė.
  4. Su šaukštu formuojame blynelius, dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu kokosų aliejaus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai paruduos.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x