Ingredientai:

Šaldytas tunas

Pipirai

Alyvuogių aliejus kepimui

Šviežios daržovės (salotos, pomidorai, agurkai ir kt.)

Švieži žalumynai (pavyzdžiui, petražolės ar krapai)

Gaminimo eiga:

  1. Atšildykite tuno kepsnį kambario temperatūroje.
  2. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus ant mažos ugnies.
  3. Įdėkite tuno kepsnį į įkaitintą keptuvę ir kepkite apie 2-3 minutes iš vienos pusės.
  4. Apverskite tuno kepsnį ir kepkite dar 2-3 minutes iš kitos pusės. Kepimo metu uždenkite keptuvę dangčiu, kad tuno kepsnys geriau iškeptų viduje.
  5. Patikrinkite, ar tuno kepsnys iškepęs pilnai, tik neperkepkite, nes bus sausas.
  6. Patiekite tuno kepsnį apibarstę pipirais su šviežiomis daržovėmis ir žalumynais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x