Ingredientai:
Šaldytas tunas
Pipirai
Alyvuogių aliejus kepimui
Šviežios daržovės (salotos, pomidorai, agurkai ir kt.)
Švieži žalumynai (pavyzdžiui, petražolės ar krapai)
Gaminimo eiga:
- Atšildykite tuno kepsnį kambario temperatūroje.
- Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus ant mažos ugnies.
- Įdėkite tuno kepsnį į įkaitintą keptuvę ir kepkite apie 2-3 minutes iš vienos pusės.
- Apverskite tuno kepsnį ir kepkite dar 2-3 minutes iš kitos pusės. Kepimo metu uždenkite keptuvę dangčiu, kad tuno kepsnys geriau iškeptų viduje.
- Patikrinkite, ar tuno kepsnys iškepęs pilnai, tik neperkepkite, nes bus sausas.
- Patiekite tuno kepsnį apibarstę pipirais su šviežiomis daržovėmis ir žalumynais.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!