Ramintos receptas: Troškinta skumbrė pomidorų padaže

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs
Žymos:
patiekalai iš žuvies, patiekalai su daug baltymų, Raminta Bogušienė, Skumbrė, subalansuota mityba, sveika mityba, Sveikatai palankus

Ši riebi žuvis turi ne tik gerųjų riebalų, bet taip pat daug vitaminų ir mineralų dėl kurių patariama skumbrę rinktis kuo dažniau.

Troškintai skumbrei reikės:

2 vnt. šviežios skumbrės;

1 vnt. ekologiškos česnako galvutės;

400 ml ekologiškos trintų pomidorų tyrės;

0,5 vnt. ekologiškų citrinų sulčių;

30 g ekologiško sviesto (82 proc. riebumo);

Žiupsnelis šviežių petražolių;

Šiek tiek druskos, juodųjų pipirų;

Šviežių rukolų |Pateikimas;

Šviežių sezoninių daržovių |Pateikimas.

Gaminimo eiga

  1. Skumbrę supjaustome į tris dalis, apšlakstome šviežiai spaustomis citrinų sultimis, apibarstome prieskoniais.
  2. Į stiklinį indą dedame žuvį, smulkintą česnaką, petražoles, sviestą bei užpilame trintais pomidorais. Troškiname 60 min. 180 laipsnių temperatūroje.
  3. Tiekiame su šviežiomis daržovėmis, bei viską apibarstome smulkintomis rukolomis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x