Nuostabaus tradicinio skonio troškinys, kuris patiks nuo mažiausio iki didžiausio šeimos nario.
Troškiniui reikės:
500 g vištienos blauzdelių su kaulu;
5 vnt. ekologiškų nedidelių bulvių;
5 vnt. ekologiškų nedidelių morkų;
1 vnt. ekologiško svogūno;
2 vnt. ekologiškų česnakų skiltelių;
2 vnt. kubelių ekologiško vištienos sultinio;
100 g šviežio ekologiško kopūsto;
100 g ekologiškų basmati ryžių;
50 g ekologiško sviesto;
Truputį ekologiško poro;
Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
Ekologiškos ciberžolės;
Šiek tiek šviežių petražolių.
Gaminimo eiga
- Į šaltą vandenį dedame vištieną ir verdame iki užvirimo, vis nukošdami putas. Verdame apie 15 min.
- Tada į puodą dedame pjaustytas morkas bei bulves ir paverdame 10 min. Vėliau sudedame sultinį, susmulkintus svogūnus, česnakus, porą, kopūstus, ryžius, sviestą, prieskonius ir viską paverdame dar 15 min. Galiausiai, pačioje pabaigoje dedame smulkintas petražoles.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!