Ramintos receptas: Troškinta kalakutiena su grybais

Kategorija
Sveika vakarienė, Sveiki pietūs

Sotūs, maistingi, bet tuo pačiu ir lengvi pietūs kurie patiks visai šeimai! Troškinta kalakutiena primena kinietiškus paukštienos patiekalus, jei įdėsite daugiau pipirų ir ciberžolės jausis didesnis aitrumas.

Kalakutienai reikės:

500 g kalakutienos krūtinėlės;

1 vnt. ekologiškos morkos;

1 vnt. ekologiško svogūno;

4 vnt. ekologiškų česnakų skiltelių;

200 g portabelo grybų;

100 g pievagrybių;

50 g šviežių špinatų;

50 g šviežių petražolių;

50 g ekologiško sviesto (82 proc. riebumo);

Šiek tiek druskos, juodųjų pipirų;

Ekologiškos ciberžolės;

Lydyto Ghi sviesto|Kepimui;

Virtų basmati ryžių |Pateikimui;

Šviežių sezoninių daržovių|Pateikimui.

Gaminimo eiga

  1. Į įkaitintą keptuvę su lydytu sviestu dedame susmulkintus česnakus, svogūnus ir juos apkepiname. Dedame supjaustytą gabaliukais mėsą, tuomet supjaustytas morkas bei galiausiai grybus ir prieskonius.
  2. Viską troškiname apie 20 min., o pabaigoje sudedame špinatus, sviestą ir dar paliekame troškintis 5 min.
  3. Tiekiame su šviežiomis daržovėmis, virtais ryžiais bei viską apibarstome smulkintomis petražolėmis.

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x