Ramintos receptas: Skumbrė su portabello grybais ir šviežiomis daržovėmis

Skumbrė turi daug baltymų ir omega 3 riebalų rūgščių. Ši žuvis dar vadinama viena iš sveikiausių, galinčių puikiai papildyti jūsų mitybos racioną. Portabello grybai – puikus garnyras, bet gali būti ir atskiras vegetariškas patiekalas.

Ruošiant žuvį reikės  (2 porcijos):

2 vnt. atšildytų šviežių skumbrių (išdarinėtų, be galvų);

žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;

šlakelio nerafinuoto ekologiško agavų sirupo;

1 vnt. ekologiškos citrinos.

Ruošiant grybus reikės:

2 vnt. portabello grybų;

šiek tiek šviežių petražolių;

4 vnt. ekologiško česnako skiltelių;

čederio;

šviežių sezoninių daržovių | pateikimui.

Gaminimo eiga

  1. Nuplauname žuvį. Pabarstome prieskoniais, apšlakstome šviežiai spaustomis citrinos sultimis, sirupu.
  2. Dedame ant kepimo popieriaus, pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepame apie 20–30 minučių.
  3. Į grybus dedame susmulkintas česnako skilteles, šviežias susmulkintas petražoles, apibarstome druska, pipirais ir dedame 15 min. kepti į orkaitę šalia žuvies, o likus 5 min. uždedame sūrio.
  4. Tiekiame su šviežiomis sezoninėmis daržovėmis.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x