Jums reikės:
500 g sviestinio moliūgo;
100 g anakardžių riešutų;
3 skilteles česnako (arba 20 g imbiero šaknies);
50 ml kokosų kremo;
1 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų;
kepintų saulėgrąžų sėklų| Pateikimui;
Gaminame sriubą:
1. Daržoves nuplauname tekančiu vandeniu, moliūgą nulupame, išimame sėklas ir supjaustome, česnaką nulupame, pakartotinai nuplauname.
2. Moliūgą apšlaktsome aliejumi, druska ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių.
3. Puode su įkaitintu aliejumi, iki kol pradės sklisti kvapas, pakepiname imbiero šaknį arba česnako skilteles arba tiesiog dedame nekepintą. Pilame kokosų kremą, dedame dar druskos, pipirų ir triname iki vienalytės masės, jei norimes skysčiau pilame dar verdančio vandens.
4. Tiekiame su sėklomis, feta sūriu ar virta vištiena. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.