Ramintos receptas: Trapios tešlos pyrageliai su tunu ir daržovėmis


Pyragėliams reikės:

1 pak. šaldytos trapios tešlos;

1 ind. konservuoto tuno alyvuogių aliejuje;

1 vnt. morkos;

0,5 vnt. cukinijos;

50 g konservuotų kukurūzų;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus| apkepimui;

žiupsnelio druskos;

šiek tiek kmynų.

Gaminimo eiga

  1. Nuskutame morkas, nuplauname ir sutarkuojame per burokinę tarką kartu su cukinija.
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir patroškiname kelias minutes daržoves įdėdami šiek tiek druskos.
  3. Dedame tuno, kukurūzų ir dar dar šiek tiek troškiname.
  4. Imame trapios tešlos, supjaustome norimo dydžio lygiomis formomis, dedame įdarą į vidų, užlenkiame kraštelius ir apibarstome ant viršaus kmynais.
  5. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, išdėliojus skardoje ant sviestinio popieriaus apie 20-25 min.

 

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x