Ramintos receptas: Tradicinis tinginys

Kategorija
Desertai, Šventiniai patiekalai
Žymos:
Desertas, Raminta Bogušienė, Ramintos receptas, Ramintos receptas: Tradicinis tinginys, Sveikatai palankus, tinginys, Tradicinis tinginys


Tinginiui reikės:

400 g klasikinių sausainių/ viso grūdo/ sausainių be glitimo;

1 skard. (400 g)  kondensuoto saldinto pieno/ saldinto sutirštinto kokosų kremo;

200 g sviesto;

5 v.š. kakavos.

 

Gaminimo eiga

  1. Sausainius rankomis sutrupiname gilesniame inde.
  2. Sviestą išlydome verdančio vandens vonelėje, o tada dedame kondensuotą skanėstą, kakavą ir viską išmaišome.
  3. Paruoštą karštą masę pilame ant trupintų sausainių. Tada dedame visą masę ant kepimo popieriaus ir susukame, suformuojame „dešros“ formą.
  4. Dedame į šaldytuvą nakčiai arba bent kelioms valandoms, kad sustingtų. Pjaustome riekelėmis ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x