Ramintos receptas: Tradicinis tinginys


Tinginiui reikės:

400 g klasikinių sausainių/ viso grūdo/ sausainių be glitimo;

1 skard. (400 g)  kondensuoto saldinto pieno/ saldinto sutirštinto kokosų kremo;

200 g sviesto;

5 v.š. kakavos.

 

Gaminimo eiga

  1. Sausainius rankomis sutrupiname gilesniame inde.
  2. Sviestą išlydome verdančio vandens vonelėje, o tada dedame kondensuotą skanėstą, kakavą ir viską išmaišome.
  3. Paruoštą karštą masę pilame ant trupintų sausainių. Tada dedame visą masę ant kepimo popieriaus ir susukame, suformuojame „dešros“ formą.
  4. Dedame į šaldytuvą nakčiai arba bent kelioms valandoms, kad sustingtų. Pjaustome riekelėmis ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

1 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x