Panakotai reikės:
I sluoksnis
200 ml grietinėlės;
200 ml pieno;
80 g neraf. cukraus;
70 ml vandens;
3,5 a.š. (2 pakeliai) želatinos;
citrinos sulčių (nebūtinai, bet jei norime saldžiarūgščio skonio).
II sluoksnis
500 g šaldytų uogų ar mangų;
apie 70 g neraf. cukraus;
šiek tiek vanilinio cukraus.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.