Ramintos receptas: Veganiška burokėlių sriuba

Sriuba tinka ir šaltais žiemos vakarais, ir šiltuoju metų laiku, nes yra lengva, greitai paruošiama ir labai gardi. Patiks ir mažiems, ir dideliems.

Sriubai reikės:
500 g ekologiškų virtų burokėlių;
3 vnt. ekologiškų bulvių;
1 vnt. ekologiško svogūno;
100 ml pomidorų padažo (cukrų iki 5 g, pomidorų tyrės ne mažiau nei 70 proc.);
0,5 vnt. ekologiškos citrinos sulčių;
2 vnt. kubelių ekologiško daržovių sultinio;
žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų,
laurų lapų, džiovintų krapų;
nerafinuoto ekologiško rapsų
aliejaus | kepimui;
vandens.

Gaminimo eiga
1. Svogūnus nulupame, nuplauname ir supjaustome smulkiais kubeliais. Pakepiname puode su įkaitintu aliejumi, dedame kubeliais pjaustytas bulves, pilame verdantį vandenį. Verdame apie 10 min., dedame visus likusius ingredientus ir verdame dar 10 min. Pabaigoje supilame išspaustas citrinos sultis.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x