Ramintos receptas: Pomidorinė ryžių sriuba

Kategorija
Sriubos
Žymos:
pomidorinė sriuba, pomidorinė sriuba su ryžiais, Raminta Bogušienė, Sriuba, sriuba su ryžiais, Sveikatai palankus

Pomidorinė sriuba tinka kiekvienu metų laiku, tačiau labiausiai kai turime gausų pomidorų derlių. Skonis, spalva, kvapas nuostabus, patiks visai šeimai.

Sriubai reikės:

200 g ekologiškų pomidorų;

1 vnt. ekologiško svogūno;

1 vnt. saliero stiebo;

4-6 vnt. ekologiško česnako skiltelių;

3 v.š. ekologiškų basmati ryžių;

250 ml ekologiškų konservuotų smulkintų pomidorų;

30 g ekologiško ypač tyro alyvuogių aliejaus;

Žiupsnelio maltų juodųjų pipirų, druskos;

Šiek tiek džiovintų bazilikų.

 

Gaminimo eiga

  1. Svogūnus, česnakus, saliero stiebus nuplauname ir susmukiname.
  2. Įkaitiname puode alyvuogių aliejų, dedame smulkintas daržoves, pakepiname 5 min.
  3. Pomidorus nuplauname, smulkiai supjaustome ir dedame kartu su pomidorų tyre. Pilame verdantį vandenį, dedame ryžius ir verdame apie 10 min.
  4. Dedame prieskonius ir dar paverdame porą minučių.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x