Ramintos receptas: Šviežių kopūstų veganiška sriuba su žirneliais

*Tinka alergiškiems

Sriubai reikės:

219 g ekologiškų šviežių kopūstų;

180 g ekologiškų bulvių;

128 g ekologiškų morkų;

114 g šaldytų žaliųjų žirnelių;

40 g ekologiškų svogūnų;

40 ml ekologiško nerafinuoto rapsų aliejaus| apkepimui;

13 g šviežių krapų;

šiek tiek ekologiškos ciberžolės;

žiupsnelio druskos;

1368 ml vandens.

Gaminimo eiga

  1. Svogūnus nuplauname, susmulkiname ir dedame į įkaitintą puodą su aliejumi.
  2. Morkas, bulves nuplauname ir nuskutame. Bulves ir morkas supjaustome kubeliais, kopūstus susmulkiname.
  3. Į puodą su apkepintais svogūnais dedame kubeliais supjaustytas bulves, morkas, kopūstus pilame verdančio vandens. Beriame druską, ciberžolę ir viską išmaišome. Verdame 10-15 min. Tuomet dedame susmulkintus krapus, šaldytus žirnelius ir išmaišome. Verdame uždengtu dangčiu ant mažos kaitros apie 5-7 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x