Ramintos receptas: Moliūginis varškės apkepas

Kategorija
Populiariausi, Sveika vakarienė, Sveiki pusryčiai
Žymos:
apkepas be kiaušinių, apkepas su moliūgais, be glitimo, daug baltymų, Sveikatai palankus, Tinka alergiškiems, Varškės apkepas

*Tinka alergiškiems / Be glitimo, be kiaušinių

Apkepui reikės:

500 g moliūgo;

500 g varškės 9 proc.;

240 g bananų;

140 g ryžių miltų;

50 g neraf. cukraus.

Gaminimo eiga:

  1. Moliūgą nuplauti, nulupti žievę, pašalinti sėklas, sutarkuoti iki tarkių masės. Dėti sutrintą varškę, sutrintus bananus, ryžių miltus, cukrų.
  2. Gautą masę išmaišyti iki vienalytės masės ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, kepti 180 laipsnių temperatūroje 40-45 min.
Komentarų:

Įrašyti komentarą