Ramintos receptas: Moliūginis varškės apkepas

*Tinka alergiškiems / Be glitimo, be kiaušinių

Apkepui reikės:

500 g moliūgo;

500 g varškės 9 proc.;

240 g bananų;

140 g ryžių miltų;

50 g neraf. cukraus.

Gaminimo eiga:

  1. Moliūgą nuplauti, nulupti žievę, pašalinti sėklas, sutarkuoti iki tarkių masės. Dėti sutrintą varškę, sutrintus bananus, ryžių miltus, cukrų.
  2. Gautą masę išmaišyti iki vienalytės masės ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, kepti 180 laipsnių temperatūroje 40-45 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x