Ramintos receptas: Troškinti kalakutienos maltinukai su moliūgu

*Tinka alergiškiems / Be glitimo, be pieno

Maltinukams reikės:

400 g maltos kalakutienos filė;

220 g moliūgo;

2 vnt. ekologiškų kiaušinių;

80 g ryžių miltų;

50 g ekologiško neraf. rapsų aliejaus aliejaus;

Žiupsnelio druskos, pipirų, prieskonių;

Troškinimui reikės:

200 g morkų;

150 g svogūnų;

250 g vandens;

Žiupsnelio druskos.

Gaminimo eiga

  1. Moliūgą nuplauti, nulupti žievę, pašalinti sėklas, sutarkuoti iki tarkių masės. Dėti mėsą, kiaušinius, ryžių miltus, druską ir prioeskonius. Išminkyti ir formuoti maltinukus.
  2. Įkaitinti keptuvę su aliejumi, dėti maltinukus ir apkepti iš abiejų pusių po 3-5 min. Tuomet sudėti susmulkintus svogūnus sutarkuotas morkas per burokinę tarką, pakepti dar 5-8 min. Tada pilti verdantį vandenį, berti druską iur troškinti 15-20 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x