Ramintos receptas: Šviežių burokėlių, morkų ir obuolių salotos

Kategorija
Populiariausi, Salotos
Žymos:
Burokėlių, Burokėlių salotos, Daržovių salotos, maistinga vakarienė, maistingos salotos, morkų, morkų ir obuolių salotos, obuolių, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus, Šviežių burokėlių


Salotoms reikės:

200 g ekologiškų obuolių;

200 g ekologiškų šviežių burokėlių (ne virtų!);

200 g ekologiškų morkų (gali būti keičiama į saliero šaknį);

Šviežiai spaustų citrinų sulčių, agavų sirupo (arba granatų balzamiko);

žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;

ypač tyro alyvuogių aliejaus;

šiek tiek kepintų sezamo ar saulėgrąžų sėklų.

*reikalinga speciali tarka šiaudeliais tarkuoti.

Gaminimo eiga

  1. Burokėlius ir morkas nulupame, obuolius nuplauname ir sutarkuojame viską šiaudeliais.
  2. Dedame smulkintas daržoves ir vaisius kartu, beriame druskos, pipirų, citrinos sulčių, agavų sirupo, aliejaus ir viską gerai išmaišome.
  3. Ant viršaus dedame kepintas sezamo ar saulėgrąžų sėklas ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x