Ramintos receptas: Šviežių burokėlių, morkų ir obuolių salotos


Salotoms reikės:

200 g ekologiškų obuolių;

200 g ekologiškų šviežių burokėlių (ne virtų!);

200 g ekologiškų morkų (gali būti keičiama į saliero šaknį);

Šviežiai spaustų citrinų sulčių, agavų sirupo (arba granatų balzamiko);

žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;

ypač tyro alyvuogių aliejaus;

šiek tiek kepintų sezamo ar saulėgrąžų sėklų.

*reikalinga speciali tarka šiaudeliais tarkuoti.

Gaminimo eiga

  1. Burokėlius ir morkas nulupame, obuolius nuplauname ir sutarkuojame viską šiaudeliais.
  2. Dedame smulkintas daržoves ir vaisius kartu, beriame druskos, pipirų, citrinos sulčių, agavų sirupo, aliejaus ir viską gerai išmaišome.
  3. Ant viršaus dedame kepintas sezamo ar saulėgrąžų sėklas ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

 

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x