Ramintos receptas: Sviesto užtepėlės


Žaliąjai užtepėlei reikės:

100 g sviesto;

20 g petražolių arba krapų;

1-2 vnt. skiltelių česnako;

žiupsnelio druskos.

Raudonąjai užtepėlei reikės:

100 g sviesto;

4 vnt. saulėje džiovintų pomidorų;

1-2 vnt. skiltelių česnako;

žiupsnelio druskos.

Geltonąjai užtepėlei reikės:

100 g sviesto;

1-2 vnt. skiltelių česnako;

žiupsnelio druskos;

ciberžolės.

Gaminimo eiga

  1. Nuluptus ir smulkintus česnakus bei visus kitus reikalingus norimai užtepėlės ingredientus dedame į vieną indą ir sutriname el.prietaisu.
  2. Tiekiame tepdami ant pilno grūdo duonelės, trapučių, įvairių duoniukų.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x