Ramintos receptas: Sviesto užtepėlės

Kategorija
Sveikas užkandis
Žymos:
Raminta Bogušienė, Ramintos receptas, Sveikatai palankus, Sviesto užtepėlės, užtepėlės sveikiau]


Žaliąjai užtepėlei reikės:

100 g sviesto;

20 g petražolių arba krapų;

1-2 vnt. skiltelių česnako;

žiupsnelio druskos.

Raudonąjai užtepėlei reikės:

100 g sviesto;

4 vnt. saulėje džiovintų pomidorų;

1-2 vnt. skiltelių česnako;

žiupsnelio druskos.

Geltonąjai užtepėlei reikės:

100 g sviesto;

1-2 vnt. skiltelių česnako;

žiupsnelio druskos;

ciberžolės.

Gaminimo eiga

  1. Nuluptus ir smulkintus česnakus bei visus kitus reikalingus norimai užtepėlės ingredientus dedame į vieną indą ir sutriname el.prietaisu.
  2. Tiekiame tepdami ant pilno grūdo duonelės, trapučių, įvairių duoniukų.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x