Žaliąjai užtepėlei reikės:
100 g sviesto;
20 g petražolių arba krapų;
1-2 vnt. skiltelių česnako;
žiupsnelio druskos.
Raudonąjai užtepėlei reikės:
100 g sviesto;
4 vnt. saulėje džiovintų pomidorų;
1-2 vnt. skiltelių česnako;
žiupsnelio druskos.
Geltonąjai užtepėlei reikės:
100 g sviesto;
1-2 vnt. skiltelių česnako;
žiupsnelio druskos;
ciberžolės.
Gaminimo eiga
- Nuluptus ir smulkintus česnakus bei visus kitus reikalingus norimai užtepėlės ingredientus dedame į vieną indą ir sutriname el.prietaisu.
- Tiekiame tepdami ant pilno grūdo duonelės, trapučių, įvairių duoniukų.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!