Ramintos receptas: Marinuotos alyvuogės medaus padaže

Kategorija
Sveikas užkandis, Šventiniai patiekalai
Žymos:
idėjos užkandžiams, Marinuotos alyvuogės, Marinuotos alyvuogės medaus padaže, Raminta Bogušienė, Sveikatai palankus


Reikės:

100 g juodų arba žalių alyvuogių be kauliukų.

Marinatui reikės:

1 v.š. medaus;

0,5 vnt. citrinos;

2-4 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;

žiupsnelio druskos, persilado prieskonių, grūstų j. pipirų, mairūno (gali būti bazilikas).

Gaminimo eiga

  1. Išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome su medumi, aliejumi bei prieskoniais.
  2. Marinuojame alyvuoges paruoštu marinatu ir palaikome bent kelias valandas, tačiau geriausiai aromatas atsiskleistų laikant šaldytuve per naktį.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x