Reikės:
100 g žalių arba juodų alyvuogių be kauliukų.
Marinavimui reikės:
4-6 vnt. česnako skiltelių;
4-5 vnt. saulėje džiovintų pomidorų;
0,5 vnt. citrinos;
2-4 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;
1 v.š. medaus;
žiupsnelio persilado prieskonių (gali būti švieži arba džiovinti krapai).
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.