Reikės žele sluoksniui:
1 pak. vaisinės žele;
saujelės raudonųjų serbentų, šilauogių ar kitų uogų;
2 stiklinių (apie 400-500 ml) vandens.
Reikės kokosų žele sluoksniui:
400 g kokosų kremo;
30 g neraf. cukraus;
50 g želatinos;
2 stiklinių (apie 400-500 ml) vandens.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.