Torto padui reikės:
400 g miltų (200 g avižinių sumaltų dribsnių iki miltų konsistencijos ir 200 g kukurūzų miltų);
200 g sviesto (82 proc. rieb.);
5 vnt. kiaušinių trynių;
90 g neraf. cukraus;
šiek tiek cinamono.
Torto įdarui reikės:
500 g maskarponės sūrio;
350 g filadelfijos sūrio;
200 g grietinėlės (35 proc. rieb.);
5 vnt. kiaušinių baltymų;
110 g neraf. cukraus;
šiek tiek vanilinio cukraus.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.
Puikus receptas! Gaminant pagal parašytus produktų kiekius ir visą aprašytą gaminimo eigą tortas gavosi tobulas! Net vaikai ragavo! Visi buvo sužavėti! Ačiū 🎂🤩