Desertui reikės:
250 g kreminio sūrio (rikotos/ maskarponės arba filadelfijos sūrio);
250 ml riebios plakamosios grietinėlės (35 proc.);
150 g uogų (braškių, vyšnių, aviečių)| nebūtinai;
70 g neraf. cukraus;
0,5 -1 vnt. citrinos (spausime sultis);
šiek tiek vanilinio cukraus;
100 g pirktų sausainių (rekomenduojame iki 16 g/100 g cukraus) *arba galima pagaminti:
200 g miltų (avižinių dribsnių sumaltų iki miltų konsistencijos);
100 g sviesto (82 proc. rieb.);
5 vnt. kiaušinių trynių;
50 g neraf. cukraus;
šiek tiek cinamono.
Gaminimo eiga
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.