Ramintos receptas: Marinuotos alyvuogės su mėlynuoju svogūnu


Reikės:

100 g žalių arba alyvuogių su kaulu arba be jų.

Marinatui reikės:

1 vnt. mėlynojo svogūno;

0,5 vnt. citrinos;

2-4 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus;

1 v.š. skysto medaus;

Žiupsnelio druskos, persilado prieskonių, j.pipirų.

Gaminimo eiga

  1. Smulkiai supjaustome nuluptą mėlynąjį svogūną, o tada jį sumaišome su šviežiai spaustomis citrinų sultimis, medumi, alyvuogių aliejumi bei prieskoniais.
  2. Marinuojame alyvuoges paruoštu marinatu ir palaikome bent kelias valandas, tačiau geriausiai aromatas atsiskleistų laikant šaldytuve per naktį.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x