Ingredientai:
600 g varškės (drėgna varškė, jei bus mažiau drėgmės dėti mažiau avižų)
200 g viso grūdo avižinių dribsnių
60 g nerafinuoto cukraus
Gaminimo eiga:
1. Sumalkite avižinius dribsnius maisto smulkintuvu arba kavamale, kad gautumėte miltus.
2. Sumaišykite varškę, sumaltus avižinius dribsnius ir nerafinuotą cukrų dideliame dubenyje. Maišykite tol, kol masė taps vientisa.
3. Iš gautos masės formuokite mažas bandeles ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Kepkite bandeles 30 minučių, kol jos taps auksinės spalvos ir lengvai traškios iš išorės. Išimkite iš orkaitės ir leiskite šiek tiek atvėsti prieš valgydami.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x