Šie traškiai puikiai tiks kaip sveikas užkandis ar netgi kaip papildas prie sriubų ir salotų. Mėgaukitės!

Ingredientai:

50 g moliūgų sėklų

50 g saulėgražų sėklų

50 g sezamo sėklų

50 g anakardžių riešutų (pasmulkintų)

50 g parmezano sūrio (tarkuoto)

30 g chia sėklų

1 kiaušinis

20 ml vandens

Druskos

Gaminimo eiga

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją kepimo popieriumi.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus.
  3. Ant paruoštos kepimo skardos dėkite nedidelius traškių masę tolygiai.
  4. Kepkite orkaitėje apie 10-15 minučių arba kol traškiai gražiai paruduos ir taps traškūs.
  5. Išėmus iš orkaitės, leiskite traškiams visiškai atvėsti, sutraiškykite gabaliukais. Tai užtikrins, kad traškiai išliks kieti ir traškūs.

 

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x