100 g feta sūrio
apie 1 stiklinės perlinių kruopų
1 stiklinės vandens
2 morkų
2 vnt. kiaušinių
2 skiltelių česnako
žiupsnelio kukurūzų miltų
3 v.š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
persilado, ciberžolės, druskos, pipirų
Gaminimo eiga:
1. Perlines kruopas perplaukite, užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 15 min. Išvirkite.
2. Morkas sutarkuokite per smulkią burokinę tarką. Įdėkite susmulkintus česnakus, kiaušinius, prieskonius, feta sūrį ir galiausiai truputį kukurūzų miltų ir tolygiai išmaišykite.
3. Įkaitiname keptuvę su trupučiu aliejaus ir kepame iki šviesiai rudos spalvos iš abiejų pusių.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.