Ramintos receptas: Lavašas be miltų


Ingredientai:
2 kiaušiniai
200 g grūdėtos varškės
Žiupsnelis druskos
Mėgstami ingredientai įdarui (virta kalakutiena, rukola, paprikos ir kita)

Gaminimo eiga:
1. Į dubenį sudėkite kiaušinius ir grūdėtą varškę. Pridėkite žiupsnelį druskos. Visus ingredientus sutrinkite iki vienalytės masės, kad neliktų grūdelių ir tešla būtų vientisa.
2. Paruoškite kepimo skardą, padengdami ją kepimo popieriumi. Tešlą tolygiai paskirstykite ant kepimo popieriaus, kad gautumėte ploną sluoksnį. Kepkite 180°C temperatūroje apie 30 minučių, kol lavašas taps auksinės spalvos ir tvirtas.
3. Iškepusį lavašą išimkite iš orkaitės ir leiskite truputį atvėsti. Atsargiai nuimkite lavašą nuo kepimo popieriaus. Ant iškepusio lavašo sudėkite norimus ingredientus. Visus ingredientus sudėjus, lavašą susukite į rolsą. Rolą perpjaukite per pusę ir patiekite.
4. Lavašas be miltų puikiai tinka kaip užkandis į gamtą arba kaip vakarienės ar pietų pasirinkimas.Galite eksperimentuoti su įdaru pagal savo skonį, pridedant įvairių daržovių, sūrio ar žuvies.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x