Ingredientai: Blynams:
2 nedidelės cukinijos
1 nedidelė morka
4 kiaušiniai
Druska, pipirai, ciberžolė
Alyvuogių aliejus kepimui Padažui:
1/2 didelio agurko
200 ml graikiško jogurto
Druska, pipirai, česnako granulės, džiovinti krapai Gaminimo eiga
1. Blynų tešla: cukinijas ir morką sutarkuokite per burokinę tarką. Sumaišykite su kiaušiniais. Įberkite druskos, pipirų ir ciberžolės pagal skonį. Gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Šaukštu formuokite blynelius ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol abi pusės taps auksinės spalvos (apie 3-4 minutes kiekvienoje pusėje).
2. Agurkinis padažas: Agurką sutarkuokite. Sumaišykite agurką su graikišku jogurtu. Įdėkite druskos, pipirų, česnako granulių ir džiovintų krapų pagal skonį. Gerai išmaišykite.
3. Patiekite karštus blynus su agurkiniu padažu.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.