Guliašui reikės:
500 g veršienos
200 ml pomidorų tyrės
0,5 svogūno
0,5 poro
2 morkos
100 g pievagrybių
Druska, pipirai, ciberžolė
Ypač tyras alyvuogių aliejus
Vanduo
Bulvių košei reikės:
1 kg bulvių
50 g sviesto
Druskos
Šviežių arba džiovintų krapų
Skystis, kur virė bulvės
Avižų gėrimas (nebūtinai)
Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite puodą ir pakepinkite ant aliejaus pasmulkintus svogūnus, porą, veršieną ant didelės ugnies, kol iškeps iš visų pusių. Tame  pačiame puode troškinkite tarkuotas morkas ir supjaustytus pievagrybius, įpilkite pomidorų tyrės ir truputį vandens. Pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais.
2. Uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 30-40 min., kol mėsa taps minkšta.
3. Patiekite su bulvių koše. Bulves išvirkite sūdytame vandenyje, kol jos taps minkštos. Nusunkite vandenį, bet ne visą, sudėkite sviesto, avižų gėrimo pagal skonį ir sutrinkite bulves iki vientisos masės. Pagardinkite druska, krapais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x