Vaškėtukais galime mėgautis ištisus metus. Šis pusryčių ar vakarienės patiekalas yra ne tik skanus ir sotus, tačiau suteikia sotumo, nes gausu baltymų.
Varškėtukams reikės:
500 g ekologiškos varškės 9 proc. riebumo;
3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
100 g ekologiškų kukurūzų miltų;
1 v.š. neraf. cukraus;
Šiek tiek ekologiškos ciberžolės;
Šiek tiek vanilės ekstrakto;
Žiupsnelio druskos;
Šviežių uogų, vaisių|Pateikimas.
Gaminimo eiga
- Varškę, kiaušinius, miltus, cukrų bei prieskonius sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
- Formuojame rankomis varškėtukus, dedame ant kepimo popieriaus ir kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
- Tiekiame su šviežiomis uogomis ar vaisiais.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!