Ramintos receptas: Orkaitėje kepti kukurūziniai varškėčiai

Vaškėtukais galime mėgautis ištisus metus. Šis pusryčių ar vakarienės patiekalas yra ne tik skanus ir sotus, tačiau suteikia sotumo, nes gausu baltymų.

Varškėtukams reikės:
500 g ekologiškos varškės 9 proc. riebumo;
3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
100 g ekologiškų kukurūzų miltų;
1 v.š. neraf. cukraus;
Šiek tiek ekologiškos ciberžolės;
Šiek tiek vanilės ekstrakto;
Žiupsnelio druskos;

Šviežių uogų, vaisių|Pateikimas.

Gaminimo eiga

  1. Varškę, kiaušinius, miltus, cukrų bei prieskonius sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
  2. Formuojame rankomis varškėtukus, dedame ant kepimo popieriaus ir kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
  3. Tiekiame su šviežiomis uogomis ar vaisiais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x