Ramintos receptas: Orkaitėje kepti kukurūziniai varškėčiai

Kategorija
Sveika vakarienė
Žymos:
daug baltymų, greitai paruošiama, Kukurūziniai varškėčiai, patiekalai iš varškės, Raminta Bogušienė, receptai šeimai, sveika mityba, Sveikatai palankus, Varškėčiai, varškėtukai

Vaškėtukais galime mėgautis ištisus metus. Šis pusryčių ar vakarienės patiekalas yra ne tik skanus ir sotus, tačiau suteikia sotumo, nes gausu baltymų.

Varškėtukams reikės:
500 g ekologiškos varškės 9 proc. riebumo;
3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
100 g ekologiškų kukurūzų miltų;
1 v.š. neraf. cukraus;
Šiek tiek ekologiškos ciberžolės;
Šiek tiek vanilės ekstrakto;
Žiupsnelio druskos;

Šviežių uogų, vaisių|Pateikimas.

Gaminimo eiga

  1. Varškę, kiaušinius, miltus, cukrų bei prieskonius sudedame į vieną indą ir gerai išminkome.
  2. Formuojame rankomis varškėtukus, dedame ant kepimo popieriaus ir kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
  3. Tiekiame su šviežiomis uogomis ar vaisiais.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x