Ramintos receptas: Obuolių pyragas su maskarpone

Kategorija
Desertai
Žymos:
desertai šeimai, obuolių pyragas, Pyragas, Raminta Bogušienė, rudens desertas, rudens sezono desertas, sveikas desertas, Sveikatai palankus

Šis pyragas yra tobulas desertas prie arbatos puodelio ar prie šilto pieno stiklinės. Bus sužavėta visa šeima ar netgi sekmadienį aplankę giminaičiai!

Pyragui reikės:

230 g maskarponės sūrio;
3 vnt. kiaušinių;

3 vnt. didelių obuolių;

100 g avižų miltų;
100 g kukurūzų miltų;
60 g neraf. cukraus;

cinamono;

šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus.

 

Gaminimo eiga

  1. Kiaušinius, sūrį, cukrų ir miltus gerai sumaišome.
  2. Paruoštą masę dedame į pyrago kepimui skirtą stiklinį indą, ant viršaus dėliojame pjaustytus obuolius, pabarstome cinamonu, šiek tiek cukrumi ir apšlakstome aliejumi.
  3. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

5 1 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x