Ramintos receptas: Bolivinės balandos desertas


Desertui reikės:

200 g neraf. kokosų aliejaus;

150 g žemės riešutų sviesto;

150 g kinvos/bolivinės balandos pustų kruopų;

70 g agavų sirupo;

20 g kakavos;

3 v.š. chia sėklų.

 

Gaminimo eiga

  1. Ištirpdome kokosų aliejų ir jį sumaišome su riešutų sviestu ir agavų sirupu.
  2. Pūstas kruopas sumaišome su kakava ir chia sėklomis.
  3. Išminkome tarpusavyje šias dvi šlapią ir sausą mases.
  4. Paruoštą masę dedame į stiklinius indelius ir į šaldytuvą ne mažiau kaip 30 min., tiekiame valgymui.
  5. Taip pat galima ruošti batonėlius ar keksiukus, tik šaldytuve reiks palaikyti ilgiau. Dedame ant kepimo popieriaus į skardą, suspaudžiame arba į silikonines keksiukų formeles. Išėmus iš šaldytuvo jei dėjome į skardą supjaustome, o keksiukus išverčiame sustingus iš formelių ir tiekiame.

Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!

0 0 Balsavo
Patiko? Įvertinkite!
0 Komentarai(-ų)
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Naujienlaiškio prenumerata!

Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.

Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.

0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x