Ingredientai: Padažui:
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. balzamiko acto
1 a.š. agavų sirupo
Druska ir pipirai pagal skonį
1 šaukštelis šviežiai spaustų citrinos sulčių Salotoms:
½ raudonojo svogūno (apie 50 g)
300 g konservuotų didžiųjų pupelių
Nedidelė salotos gūžės
½ raudonosios paprikos
150 g konservuotų kukurūzų
2 virti kiaušiniai Gaminimo eiga:
1. Į stiklinio indo dugną dedame padažui skirtus ingredientus.
2. Salotų sluoksniavimas stiklainyje: ant padažo uždėkite sluoksnį smulkintų raudonojo svogūno. Tada pridėkite sluoksnį konservuotų nuplautų pupelių. Ant pupelių uždėkite sluoksnį plėšytų salotų lapų. Toliau sluoksniuokite supjaustytą kubeliais raudonąją papriką. Ant paprikos sluoksnio uždėkite sluoksnį konservuotų kukurūzų. Galiausiai, pridėkite supjaustytus virtus kiaušinius.
3. Uždarykite stiklainį ir padėkite į šaldytuvą. Leiskite svogūnams marinuotis, kai būsite pasiruošę valgyti, išimkite stiklainį iš šaldytuvo. Supilkite salotas į dubenį ir gerai išmaišykite, kad padažas tolygiai pasiskirstytų tarp visų ingredientų. Šios salotos puikiai tinka neštis į darbą ar mėgautis namuose – skanios, maistingos ir lengvai paruošiamos!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.