Pyragas gali būti ne tik saldus desertas, tačiau gali būti ir subalansuoti maistingi pietūs su žuvimi, kruopomis bei su daug daržovių.
Daug žuvies; daug baltymų; mažiau druskos; daug ekologiškų sudėtinių dalių; be glitimo; tausojantis; greitai paruošiama; subalansuota.
Jums reikės:
400 g šaldyto sterko file;
200 g ekologiškų virtų basmati ryžių;
50 g ekologiško sviesto;
40 g ekologiškų kukurūzų miltų;
3 vnt. šviežių baravykų;
3 vnt. ekologiškų kiaušinių;
1 vnt. ekologiškos morkos;
žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
ekologiškos ciberžolės.
Gaminimo eiga:
- Atšildome žuvį po šaltu vandeniu. Dedame išvirtus ryžius, sviestą, miltus, baravykus, įmušame kiaušinius, morkas, prieskonius ir viską gerai sutriname iki vienalytės masės elektriniu trintuvu.
- Visą paruoštą masę dedame į kepimui skirtą indą ir kepame 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!