Šis desertas pasižymi intensyviu šokolado bei riešutų sviesto skoniu, o bolivinė balanda suteikia malonų traškumą. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta saldžius, bet sveikesnius užkandžius.
Ingredientai:
100 g pūstos bolivinės balandos
200 g juodojo šokolado 85 %
250 g riešutų sviesto
Truputis agavų sirupo
cinamono Gaminimo eiga
1. Juodąjį šokoladą su riešutų sviestu sulaužykite į nedidelius gabalėlius ir ištirpinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje, prižiūrint, kad nesudegtų.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite ištirpintą šokoladą su cinamonu ir agavų sirupu.
3. Į šokolado ir riešutų sviesto masę įberkite pūstą bolivinę balandą ir atsargiai, bet gerai išmaišykite, kad visos kruopos būtų padengtos šokoladu.
4. Paruoštą masę sudėkite į silikoninius keksiukų indelius. Lyginkite paviršių, kad masė būtų tolygi.
5. Įdėkite formą į šaldytuvą maždaug 1-2 valandoms, kol masė visiškai sustings. Išimkite iš šaldytuvo, išimkite iš formelių.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.