Jums reikės:
300 g morkų;
250 g ypač tyro alyvuogių aliejaus;
230 g viso grūdo Spelta miltų;
4 vnt. kiaušinių;
100 ml agavų sirupo;
gabaliuką šviežio imbiero;
graikinių riešutų;
daug cinamono.
Gaminimo eiga:
1. Morkas, imbierą nuplauname, nuskutame ir smulkiai sutarkuojame.
2. Nuplautus kiaušinius įmušame į indą ir gerai išplakame su agavų sirupu.
3. Į kiaušinių plakinį supilame aliejų, sudedame tarkuotas morkas ir išmaišome.
4. Viso grūdo speltų miltus sumaišome su cinamonu.
5. Sausąją ir šlapiąją mases gerai išmaišome iki vienalytės masės.
6. Dedame paruoštą masę į kepimo formą ir kepame 160 ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 40 min., su vėjelio funkcija.
Prašome įvertinkite šį receptą ir pasidalinkite gaminimo įspūdžiais!
Susipažink su išskirtine mitybos ir gyvensenos informacija, kuri padeda gyventi sveikiau ir jaustis energingiau. Nemokami receptai, patarimai, straipsniai, naujausi seminarai ir kursai.
Aš sutinku, kad mano įvesti duomenys bus saugomi ir naudojami naujienlaiškiams siųsti. Taip pat patvirtinu, kad susipažinau ir sutinku su sąlygomis ir taisyklėmis.